> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кипърски нападател подписва с Лудогорец


0
0
469

Лудогорец уреди първия си зимен трансфер. Кипърският нападател Пиерос Сотириу вече е в София и минава медицински прегледи, а след това трябва да подпише договора си. За последно националът на Кипър игра за Астана, където в 14 мача отбеляза 6 гола. Двата най-силни периода на Сотириу са в АПОЕЛ Никозия, където играе 4 години и за 73 мача вкарва 35 гола. След това играе за ФК Копенхаген, където в 71 мача вкарва 25 попадение.

Сотириу е четирикратен шампион на Кипър и участник в Шампионската лига, както и шампион на Дания с Копенхаген. Според кипърските медии Лудогорец ще плати 800 хиляди евро на Астана за правата на нападателя, който ще парафира за 3,5 години с “орлите”. Заплатата му в Разград ще е 600 000 евро на година.

В същото време “орлите” се прибраха от лагера в Турция и до мача със Спортист Своге за купата другия четвъртък ще се готвят в Разград.
“Беше добър лагер, на който успяхме да свършим всичко планувано. Изиграхме и пет мача. Най-важното беше да предам на отбора моите идеи. Мисля, че по време на лагера прогресирахме. Изпълнихме задачите си и сега е време да се върнем в Разград, където да продължим с нашето развитие”, сподели треньорът Валдас Дамбраускас.

“Лагерът п добре. Свършихме работата, която бяхме запланували. Започваме да разбираме идеите на нашия треньор. Той ни познава вече и по-добре. В течение на сезона трябва да подобряваме доста неща, но сме на прав път. Всеки треньор има своите особености. Нека не избързваме с приказките за него. Засега всичко е много добре. Изглежда ми много добър човек и страхотен треньор. Нека мине време. Ще го съдим по резултатите”, каза на прибиране капитанът Светльо Дяков.

Чувствам се добре физически, при мен няма някаква промяна. Наставникът има голям избор от футболисти и ще му е трудно да избира. Всеки мач ще му е трудно да определя състава. Готвим се за титлата и купата, защото от доста години не сме я печелили“, допълни още ветеранът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments