> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола: Целта на Ман Сити е да забавлява феновете


0
0
247

Манчестър Сити печели трофеи всяка година и през тази е най-вероятният шампион на Англия, но мениджърът Хосеп Гуардиола иска феновете да запомнят отбора му с това, че ги е забавлявал с играта си на терена. Испанският спец каза, че именно това е приятното нещо във футбола – гледат те много хора.

“Ние просто се забавляваме и искаме запалянковците точно така да ни запомнят. Да помнят, че сме приятен за гледане отбор. Прекрасното нещо на футбола е това, че зад теб стоят много хора и това са феновете. Аз искам нашите да ни помнят с това, че са се забавлявали като привърженици и че ние сме ги радвали. Това са емоции, които са уникални и са най-хубавото нещо, което можем да направим за тях”, заяви Гуардиола в интервю преди кръга в Англия.

Големият съперник за титлата Ливърпул играе на финала за Купата на ФА срещу Челси в събота, след което излиза срещу Саутхемптън за първенството във вторник. До тогава Сити може да бъде с шест точки преднина на първото място, но Гуардиола не приема победата срещу Уест Хем като даденост.

“Уест Хем прави добър сезон както във Висшата лига, така и в евротурнирите. Това е изключително силен отбор, който е добър във всичко, но най-вече в статичните положения и в атака с Лансини, Форналс и Бауън. Уест Хем е топ отбор и труден съперник, но за нас трите точки имат огромно значение. Това ще бъде още една ключова стъпка, която ще ни отведе до последния мач за сезона пред собствените ни фенове на Етихад”, каза още каталунецът.

Снимка: Туитър 

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx