> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола за победите на Ман Сити: Просто имаме много пари


0
0
331

Имаме много пари да купуваме много невероятни играчи. Така мениджърът на Манчестър сити Пеп Гуардиола отговори на въпроса кое е нещото, което е в основата на 19-те поредни победи на отбора. “Гражданите” продължиха забележителната си серия, като я пренесоха и в Шампионската лига. Те се наложиха с 2:0 срещу Борусия Мьонхенгладбах в Будапеща в първия двубой от осминафиналите.

Вярно е. Без футболисти на високо ниво не можем да го постигнем. Човечността на този отбор… играчите са фантастични и имат невероятна връзка. Те играят всеки мач само с мисълта да го спечелят”, добави каталунецът.

Той все пак не пропусна да сдъвче играчите си, които направиха редица пропуски срещу немците. “Трябва да завършваме по-добре атаките. В този турнир е необходимо да подобряваш играта си. Във Висшата лига можем да губим точки, защото имаме преднина, но тук нямаме тази възможност”.

Според него фаворит в Шампионската лига е настоящият носител на отличието и бивш негов отбор Байерн. “Като видях Байерн (победата с 4:1 срещу Лацио като гост), не мисля, че ние сме фаворити. Ако хората го казват, трябва да го приемем, но отбор, който в цялата си история е стигал веднъж до полуфинал? Добре, хората го казват, а ние трябва да го приемем”, допълни Пеп.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments