> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев: Не можем на сила да държим Стойчо


0
0
864

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отрече появилата се информация, че днес предстои среща на високо ниво при „армейците“. Той каза, че решението за бъдещето на Стойчо Младенов го е взел още вчера. Босът на „червените“ допълни, че треньорът е излъгал, защото двамата не си говорят от март месец миналата година, а не от декември.

„Какви срещи? За какво говорите? Аз решението го взех вчера. Ще го научите по-късно. Неприятен момент, на сила не можем да държим Стойчо Младенов“, каза пред “Нова” Ганчев.

„За кое да се чувствам обиден? Излъга Стойчо, от март месец не си говорим, аз не му звъня, той не ми звъни. За какво да си говорим?“, добави той.
От изказването му не става съвсем ясно дали ЦСКА ще приеме оставката на Стойчо или не, но вече е ясно, че Младенов напуска клуба на сърцето си.
Специалистът беше назначен в края на юли миналата година. Това беше пети негов престой начело на отбора. Сега записа 40 официални мача. Спечели 20, 10 завършиха наравно, толкова са и загубите.
Младенов се разделя с ЦСКА по взаимно съгласие и няма да има финансови претенции към клуба.

Стана ясно, че маркетинг директорът Ива Уорън също напуска ЦСКА. Тя пристигна на “Армията” от Пирин и си постави високи задачи, които обаче не бяха съвсем изпълнени.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx