> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Голям мач за Левски за рождения ден на 24 май


0
0
411

Феновете на Левски за пореден път ще бъдат зарадвани от клуба през тази година. Навръх 108-годишнината на “сините” на 24 май ще бъде организиран шоу мач между настоящия отбор на столичани, който спечели Купата на България, и Дрийм тима на Станимир Стоилов от 2006 година. Именно в този период бе записана със златни букви Синята приказка с достигането до четвъртфиналите за Купата на УЕФА, а през следващия сезон и влизането в груповата фаза на Шампионската лига.

От клуба са приготвили много изненади за привържениците, като стартът ще бъде даден от Могилката, където през 1914 година е създаден Левски. Тя се намира точно до 22-ра гимназия “Г.С. Раковски” и сутринта ще бъдат поднесени цветя и венци пред паметната плоча. Кулминацията ще бъде шоу мачът между Левски и звездите от тима на Станимир Стоилов от 2006 година.

Всички футболисти са получили покани, като се очаква на стадион “Георги Аспарухов” да се появят предвожданите от Даниел Боримиров и Елин Топузаков бивши играчи като Димитър Телкийски, Христо Йовов, Живко Миланов, Валери Домовчийски, Емил Ангелов, Милан Коприваров, Георги Сърмов, Веселин Минев, Николай Димитров, Мариан Огнянов, Божидар Митрев, Лъчезар Балтанов, както и Георги Петков.

Със сигурност ще отсъства Георги Иванов, тъй като Гонзо е в Израел с юношеския национален отбор до 17 години на Европейското първенство. На старта нашите паднаха от Нидерландия. Очаква се на терена да излязат и Седрик Бардон, Лусио Вагнер и Игор Томашич, които останаха близо до клуба след напускането си. Все още не се знае дали борбеният Ричард Еромоигбе ще вземе участие в мача. Другата въпросителна е за кой от двата тима ще играе Николай Михайлов, който бе част и от отбора през 2006 година.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx