> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Време е за Вечно дерби днес


0
0
543

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в сблъсък от 1-ия кръг на шампионския плейоф в efbet Лига. Големите врагове се изправят един срещу друг в поредната люта битка помежду си. В такива двубои сме свикнали да казваме, че моментната форма и класирането са без значение и всеки от двата тима има своите шансове да триумфира. И днес от 17.00 часа очакваме отново да е точно така, като всеки ще иска първо да зарадва феновете си, а след това да мисли за всичко останало.

Атмосферата и в двата отбора преди големия мач е нажежена. На “Армията” изненадващо взеха решение да се разделят с треньора Стойчо Младенов, който влезе в словесна престрелка със собственика Гриша Ганчев. Така отборът ще бъде воден от английския специалист Алан Пардю.
В Левски също имаше остри реплики от треньора Станимир Стоилов към ръководството. След мача с Лудогорец (3:2) за Купата на България Мъри също заплаши, че може да си тръгне. Все пак на “Герена” взеха бързи мерки и успяха да потушат напрежението преди важния мач. Стоилов обаче няма да може да бъде на резервната скамейка днес по друга причина и тя е, че той получи червен картон след края на мача в Разград и е наказан да не води тима.

“Червени” и “сини” изиграха два мача в редовния сезон помежду си, като през есента ЦСКА спечели с 2:1, а през пролетта двата тима не успяха да покажат най-доброто от себе си заради лошите метеорологични условия и срещата завърши 0:0. Всъщност Левски ще опита да спре негативната серия в дербито, тъй като няма успех вече 9 поредни мача.

Вероятни състави:
ЦСКА
: Бусато, Турицов, Юга, Кох, Мазику, Йомов, Варела, Жеферсон, Гарсес, Вилсхут, Кайседо

ЛЕВСКИ: Михайлов, Михайлович, Сундберг, Ван дер Каап, Цунами, Кръстев, Краев, Стефанов, Петков, Уелтън, Бари

Стадион: “Васил Левски”, София

Съдия: Георги Кабаков

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx