> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алън Пардю – треньор на ЦСКА, но само за два мача


0
0
492

Алън Пардю ще води ЦСКА в следващите два мача. “Червените” обявиха официално назначението на англичанина, като засега не е ясно как ще се процедира след реванша със Славия в турнира Купа на България. Пардю ще води “червените” в дербито с Левски и на мача с “белите” след седмица.

Ето съобщението на “червените”:
“Армейци, Алън Пардю ще изведе ЦСКА като наставник в дербито с Левски в неделя. В създалата се непредвидена ситуация и малкото време за реакция английският специалист пожела в този труден и отговорен момент да помогне със своя опит в следващите 2 мача на тима. След срещите със „сините“ и реванша със Славия за Купата на България, ръководството на клуба и Алън Пардю ще обсъдят детайлно моментното положение, перспективите и цялостното бъдеще пред отбора, с цел да се предприемат нужните мерки и клубът да продължи развитието си в най-правилната посока.

ЦСКА благодари на Стойчо Младенов и екипа му за свършената работа досега и им пожелаваме успехи в бъдещите футболни предизвикателства. Разбираме правото му да изкаже своята позиция, но като клуб смятаме, че тези събития излишно се предизвикаха и случиха в най-неподходящия момент. Не сме съгласни, че подаването на оставка и поставянето на ултимативни условия преди изключително важните мачове за постигането на част от целите ни през сезона, са най-правилното и градивно решение.

Смятаме, че всичко трябваше и неминуемо щеше да стане по по-диалогичен начин между страните, след края на сезона, анализирайки постигнатото като резултати и прогреса на тима. И именно тогава всичко да се реши с компромис и консенсус – заедно и в името на ЦСКА. Искрено се надяваме създалите се извънредни обстоятелства да не окажат негативно влияние на отбора. Също и футболистите да съумеят да покажат най-доброто от себе си до края на сезона.”

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx