> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вече Моуриньо е фаворит №1 за уволнение в Англия


0
0
590

Жозе Моуриньо е новият фаворит за уволнение на букмейкърите в Англия. Мениджърът на Тотнъмизмести” от тази позиция наставника на Ливърпул Юрген Клоп.
Португалецът не изживява най-добрите си дни в лондонския тим, а през уикенда футболистите му отстъпиха на Уест Хем с 1:2 в столичното дерби и така вече са загубили пет от последните си шест мача в първенството. Единственият успех на “шпорите” дойде срещу един от фаворитите за изпадане Уест Бромич, а петте загуби са от Ливърпул, Брайтън, Челси, Манчестър Сити и именно “чуковете”.

Моу реди антирекорд след антирекорд начело на Тотнъм. Успеваемостта му за спечелени мачове в първенството е най-ниска за мениджър на тима от Хуанде Рамос насам. Испанецът бе начело на клуба преди повече от десетилетие – през сезон 2007/2008. Тогава там играеше и Димитър Бербатов.

За 50 мача като треньор на Тотнъм Моуриньо е събрал едва 81 точки за първенство, което също е нов антирекорд за него в цялата му кариера досега. Единственият друг случай, в който е бил под кота “100” при такъв брой мачове, датира от престоя му в Манчестър Юнайтед (95 точки).

Въпреки това самоувереният португалец вярва в методите си, като дори след загубата от Уест Хем бе категоричен – “Начинът ми на работа, както и този на помощниците ми, няма еквивалент в света”.

Втори след Моуриньо в класацията на букмейкърите е Стив Брус от Нюкасъл, като има слухове, че той може да бъде освободен още тази седмица, а трети се нарежда Рой Ходжсън от Кристъл Палас. Последният тим беше в серия от шест поредни загуби, но в понеделник вечерта я спря след изненадваща победа над домакина Брайтън с 2:1, като победният гол падна в 95-ата минута.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments