> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Братя Пулеви спечелиха $400 000


0
0
198

Организацията Triller Fight Club, която изнесе галавечерта в бокса в Калифорния и осигури сцена за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви рано тази сутрин наше време, обяви наградните фондове за битките в шоуто.

Кубрат спечели с единодушно съдийско решение срещу Джери Форест в 10 рунда, а за това ще прибере 204 хиляди долара. Хонорарът му е вторият най-голям за вечерта след този на Сергей Ковальов, който печели 240 000 долара за успеха си над Тервел Пулев.

Също в 10 рунда руснакът надделя и нанесе първа загуба на по-малкия от братята, който пък ще получи 195 хиляди долара, въпреки че загуби мача.

Това е наградата в цифроно изражение за петте месеца подготовка на Пулеви, които играха по 10 рунда в галавечерта, при това – при куриозни и необичайни обстоятелства.

Преди боя на Кубрат съперникът му се оказа с нередовни, използвани вече ръкавици.

Наложи се да получи единия чифт от тези на българите, което изправи Кобрата и Тервел пред предизвикателството да се бият в поредни срещи с едни ръкавици – нещо, което рядко се случва на такова високо ниво в професионалния бокс.
Кубрат ги свали след победата над Форест, за да ги сложи Тервел и да се бие с Ковальов.

“Благодаря на всички свързани с работата ни да стигна до тук да играя с един от най -добрите боксьори в света в нашето време. Благодарности и на всеки, който вярва и не спира да ме подкрепя въпреки, че моята ръка не беше вдигната от реферите. Радвам се, че бях на това ниво в този ринг, с такъв легендарен боксьор. Въпреки трудния мач и високото темпо се чувствам в отлично здраве и настроение.
Нямам търпение да се прибера в България при семейството си и да ги прегърна- много ми липсваха през всичките 2-3 месеца на подготовка в САЩ”, написа Тервел Пулев в профила със в инстаграм.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx