> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бразилци дават на ФИФА искан от ЦСКА


Бразилци дават на ФИФА искан от ЦСКА

0
0
378

Ръководството на Витория Баия било изумено от новината, че нападателят Джорди Кайседо ще играе под наем в ЦСКА. Това обяви агентът на футболисти Ернан Банато в интервю за еквадорското радио “Ареа Депортива”. Един от шефовете на Витория – Дилсон Перейра, обяви, че няма нищо сигурно към момента.

Прочетох с голяма изненада новината, която беше публикувана. Няма нищо сигурно с ЦСКА“, каза той пред радио “Салвадор”, цитиран от “Мач Телеграф”. “Кайседо се опита да разтрогне договора си с Витория заради забавени заплати. Това обаче ще доведе до спор във ФИФА и футболистът ще бъде със спрени права, докато случаят се разреши. Защото той може да играе в друг клуб само със съгласието на Витория. Ние имаме право в спора, тъй като играчът искаше да се възползва от ситуацията. Витория предложи намаления на заплатите на всички футболисти заради тежката ситуация и той е единственият, който не се съгласи”, каза още директорът на Баия.

Иначе според бразилски медии всичко вече е ясно и играчът ще пристигне в София, за да подпише договор. ЦСКА ще плаща пълната заплата на футболиста, докато той е на „Българска армия“. Също така се твърди, че, ако “червените” решат да закупят играча, то ще трябва да платят около 1 милион долара.
Нападателят е роден на 18 ноември 1997 година, висок е 185 см и впечатлява със сериозна физика и бързина. Той трябва да замени Али Соу, който по всичко изглежда, че ще напусне столичния клуб.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments