> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бостън изравни серията с Вашингтон


0
0
177

  Отборът на Бостън Брюинс спечели като гост на Вашингтон Кепитълс с 4:3 след продължение и изравни резултата в плейофната серия на 1:1 победи. В първия двубой отново се стигна до продължение, но тогава домакините от Вашингтон успяха да измъкнат победата с 3:2.

 Успехът за Бостън тази нощ донесе крилото на Брад Маршан, който се разписа 39 секунди след началото на продължението. Преди това по-малко от 3 минути преди края на редовното време неговият съотборник Тайлър Хол успя да изравни за 3:3, за да вкара и втората среща между двата тима в продължение. Останалите попадения за “Мечоците” реализираха Джейк ДеБруск и Патрис Бержерон, а Мат Гжелчик се отличи с две асистенции, включително и за решаващият гол в продължението. На вратата финландският страж Туука Раск спаси 36 от общо 39 удара към вратата си, за да помогне на тима си да изравни серията.

 За Вашингтон с две попадения се отличи Гарет Хатауей, веднъж се разписа Ти Джей Оши, а руският защитник Дмитрий Орлов записа две подавания за головете на Кепитълс. Вратарят-ветеран Крейг Андерсън се представи чудесно в първият си старт в плейофен мач след загубата на тогавашния му отбор Отава Сенатърс с 2:3 от Питсбърг Пенгуинс в решителната седма среща във финалите на конференцията през 2017 година. Андерсън, който ще навърши 40 години в петък отрази цели 44 шайби, но за негово съжаление това не стигна на неговия тим да поведе с две победи в серията.

 Третата среща между двата тима ще в четвъртък от 01.30 часа българско време, а домакин в следващите два двубоя ще бъде Бостън Брюинс.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments