> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов очаква Юнайтед да се върне към победите


0
0
378

Димитър Бербатов очаква Манчестър Юнайтед да се върне пък победите. Бившият голмайстор е разочарован от това, че “червените дяволи” не играят добре последно време, заради което градският съперник Ман Сити направи разлика на върха в класирането в Англия. Митко обаче се надява да види доброто лице на отбора в днешния сблъсък с Реал Сосиедад в Лига Европа. Срещата от 1/16-финалите ще се изиграе на стадиона на Ювентус в Торино.

“Лига Европа отново е тук и това може би е добра възможност за Манчестър Юнайтед да се завърне към победите и да си върне част от увереността. “Червените дяволи” са фаворити срещу Реал Сосиедад, но в миналото сме очаквали успех от тях, а нещата не винаги са протичали по план. Тук вече идва ролята на мотивацията и стремежа за коригиране на грешките от миналото. Очаквам футболистите на Юнайтед да компенсират за пропуските в шампионата и този път да не загубят концентрация.

Турнирът също така е отличен шанс за тях да спечелят трофей, което Оле Гунар Солскяер много иска. Очаквам да видя един силен Манчестър Юнайтед. Ядрото от футболисти трябва да се представи на ниво, за да постигне нужния резултат”, написа българинът в своята традиционна колонка в букмейкъра Betfair.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments