> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов отново ще играе за Ман Юнайтед


0
0
374

Димитър Бербатов бе отново ще играе за Манчестър Юнайтед. Българинът беше анонсиран в състава на ветераните за голямо шоу на 21 май срещу легенди на Ливърпул.
Двубоят е благотворителен и приходите от него ще отидат за организацията “Manchester United Foundation”, която подпомага младите хора в неравностойно положение в региона.

Българската деветка, сега кандидат за президент на БФС, коментира поканата:
“Помня времето си на “Олд Трафорд” като особено специален етап в моята кариера. Фантастично е да получа шанс да преживея отново усещането, като играя в мача на Легендите на Севера. Феновете още помнят и говорят за моя хеттрик срещу Ливърпул, така че съм наясно какво значи този мач за тях!”

Рекордьорът по голове за България вкара три попадения в голямото дерби през 2010-а. Той стана и голмайстор на Висшата лига с Юнайтед през 2011 година. Тогава Митко раздели отличието с Карлос Тевес, който пък в момента е пред договор с Тотнъм.

Бербатов ще играе в двубоя часове, след като в София се задава поредната драма около БФС – настоящото ръководство насрочи конгрес за 20 май, но не изборен такъв. Не е ясно точно каква е позицията на претендента за поста и дали той ще присъства изобщо на форума, но Бербатов потвърди пред сайта на Юнайтед, че на 21 май ще е в Манчестър за срещата.
В тима около него ще са фигури като Пол Скоулс, Ники Бът, Патрис Евра, Гари Невил, Дуайт Йорк и Джон О`Шей.

Ливърпул още не е обявил имена, но наскоро състав на легендите на клуба игра срещу Барселона и в него бяха Стивън Джерард и Фернандо Торес. И двамата няма как да участват в Манчестър – Джерард е мениджър на Астън Вила, който в неделя, 22 май, играе последния си мач от първенството. Торес води младежите на Атлетико, а по това време те също имат двубой.

Снимка: Ман Юнайтед

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx