> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бащата и братът на Йомов се предадоха на МВР


0
0
312

Бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в СДВР около 14:00 ч. Органите на реда издирваха двамата по подозрение, че са замесени в стрелба на бензиностанция снощи в София, при която бяха ранени двама души.
Самият Йомов бе задържан по-рано във връзка с инцидента за разпит от полицията. Футболистът на ЦСКА е бил изведен от дома си тази сутрин.

В първите часове след стрелбата играчът на “червените”, който вероятно ще отпадне от състава на Ясен Петров за мачовете през юни от Лигата на Нациите, заяви пред сайта на ЦСКА, че не е замесен в престъплението и е вкъщи, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че е присъствал на екшъна. А баща му се е притекъл да спасява синовете си.

“В столичната полиция продължава работата за изясняване на фактите и обстоятелствата около инцидент на Околовръстното шосе в София, в района на бензиностанция на разклона за кв. Бояна, откъдето към 22.25 часа е подаден сигнал за стрелба. На място незабавно са изпратени екипи на полиция и Бърза помощ. В процеса на първоначалните действия за изясняване на случая е установен и разпитан 24-годишен мъж (Йомов е роден на 6 юли 1997 г.), който дал обяснения, свързани с инцидента. Продължават процесуално-следствените и оперативно-издирвателни действия в рамките на образуваното досъдебно производство”, обявиха от СДВР.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx