> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Замесиха национал от ЦСКА в криминално деяние


0
0
403

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов беше замесен в криминално деяние. В понеделник вечерта имаше престрелка на Околовръстното, като твърденията бяха, че офанзивният футболист е участвал в него и е арестуван. От “Армията” публикуваха на официалния си сайт информация относно Йомов.

“Армейци,
Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като е бил замесен в престрелка на “Околовръстното шосе” в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:
Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си.

Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление”, написаха “червените”.

На Околовръстното всичко е започнало със спречкване между две групи, което е прераснало престрелка с огнестрелни оръжия, а двама от замесените са пострадали. Те са били ранени в краката и веднага са транспортирани във Военномедицинска академия. Единият от тях е в тежко състояние. Замесените в боя са откарани за разпит в 7 РПУ.
Според информациите, на място са задържани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, която е гадже на Йомов. Според графика на певицата снощи тя е била на участие в Русе.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx