> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Барса няма мотивация за второто място в Ла Лига


0
0
212

Барселона трябва да намери мотивация да се бори за второто място в Испания. Това призна треньорът Шави. Тимът е отбор, който е свикнал само и единствено да търси титлата, но сега играчите трябва да намерят мотивация да се преборят поне за 2-ото, след като Реал (Мадрид) е почти сигурен шампион.
Снощи Барса отстъпи с 0:1 на Райо Валекано и регистрира трета поредна домакинска загуба – нещо, което до момента не се беше случвало в клубната история. А Реал се нуждае от една точка, за да триумфира като шампион. Барселона и Севиля имат по 63, а каталунците отпаднаха и от Лига Европа по-рано този месец.

“Всички бяхме ентусиазирани от страхотната серия, която имахме в Ла Лига. Разбирам, че не е толкова мотивиращо за феновете и играчите да се борят за второ място. Но ние трябва да сме в Шампионска лига, искаме да чуем музиката от Шампионската лига следващия сезон, каза още младият специалист пред журналистите.

Истински символ на клуба, Шави беше чакан като месия да реши проблемите с магическа пръчка, предизвикани от напускането на Лео Меси, и от нужното подмладяване на тима.
“Има много важни неща, които са заложени в това 2-о място. Да, знам, че в ДНК-то на клуба е да бъде първи където и да се състезава. Но сега трябва да се стегнем и да завършим поне втори, защото това ще бъде просто стъпка към ново изграждане на отбора”, обобщи Ернандес.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx