> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Байерн се отказва от Ерлинг Холанд


0
0
308

Генералният директор на Байерн Оливър Кан коментира евентуалния трансфер на нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд в клуба. По думите му става ясно, че норвежецът няма да пристигне на “Алианц Арена” през лятото. А причината разбира се, са парите.

“Не мисля, че бихме свършили добра работа, ако не обмисляхме възможността да придобием толкова млад и жизнен играч. Но финансовите изисквания са извън нашето въображение“, заяви Кан пред „Sport1.de“.

Норвежкият футболист играе за Борусия Дортмунд от януари 2020 година. Той записа 20 мача в Бундеслигата този сезон, като отбеляза 18 гола и направи 7 асистенции. Реал Мадрид и Манчестър Сити проявяват активен интерес към играча. Вероятно двата тима ще могат да си го позволят.

А Байерн ще трябва да търси друга опция, защото Роберт Левандовски се смята за сигурен напускащ. Полският стрелец остава без договор след края на сезона и е свързван с Барселона.
А именно Sport1.de твърди, че Левандовски не е доволен от работата на старши треньора на отбора Юлиан Нагелсман. 33-годишният поляк не харесва тактиката и методите на работа на младия наставник. Лидерите на отбора постоянно критикуват схемата, която Нагелсман избира. В същото време играчите не са доволни от трудните задачи в тренировките, които дава 34-годишният германец. След 29 кръга в Бундеслигата Байерн има 69 точки и е на първо място в класирането. ФК Холивуд гостува по-късно днес на Арминия в Билефелд.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx