> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Байерн взе защитник за 42,5 млн. евро


Байерн взе защитник за 42,5 млн. евро

0
0
431

Байерн Мюнхен обяви привличането на защитника на РБ Лайпциг Даю Упамекано. Това стана факт, след като от европейския клубен шампион активираха клаузата му за откупуване на стойност от 42,5 милиона евро. 22-годишния френски национал ще се присъедини към клуба на 1 юли, като договорът му ще бъде за пет години. Упамекано пристига на “Алианц Арена” като заместник на Дейвид Алаба, който напуска със свободен трансфер през лятото, когато договорът му изтича.
Байерн спечели ожесточената битката за подписа на “петела”, след като интерес към бранителя имаха още Ливърпул, Челси и Манчестър Юнайтед.

Много сме щастливи, че успяхме да привлечем Упамекано. Уверени сме, че Дайо ще бъде важен играч в нашия отбор през следващите години”, заяви спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич. Именно той разкри новината преди тя да бъде потвърдена официално.

Освен Салихамиджич, в преговорите тях е участвал и старши треньорът на Байерн Ханзи Флик. Той лично се е постарал да убеди бранителя, че ще има сериозна роля в състава. За неговото решение да се присъедини към баварския гранд е повлиял и фактът, че в отбора има още няколко френски футболисти.

22-годишният Упамекано вече има достатъчно опит на най-високо ниво. Французинът записа 139 за РБ Лайпциг след дебюта си през 2017 г. и вече се наложи като един от най-добрите централни защитници в Европа.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments