> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Артета: Мачът с Бенфика е финал за Арсенал


Артета: Мачът с Бенфика е финал за Арсенал

0
0
482

Мениджърът на Арсенал Микел Артета определи двубоя срещу Бенфика от елиминациите в Лига Европа като “финал”. Късно снощи лондончани загубиха с 0:1 срещу лидера в класирането в английския шампионат Манчестър Сити и шансовете им за класиране в топ четири остават минимални. “Артилеристите” могат да се класират в Шампионската лига след евентуално спечелване на Лига Европа.

Лига Европа винаги е бил наистина важен турнир, но всяко поражение в шампионата ще ни постави в трудна позиция. Трябва да играем мач за мач, имаме нужда от поредица от победи. Допуснахме някои поражения и не искаме това да се случва повече. Имаме финал в четвъртък, защото искаме да продължим в турнира. Трябва да спим, да се храним и няма да имаме достатъчно време да тренираме. Веднага след това пътуваме”, коментира Артета.
Бенфика и Арсенал завършиха наравно 1:1 в първата среща между двата отбора.

Очаква се испанският специалист да направи промени в състава на лондончани за двубоя двубоя с “орлите” от Лисабон. Арсенал ще приеме Бенфика в Гърция заради ограниченията по време на пандемията от коронавирус. Миналата седмица съперниците играха един срещу друг в Рим.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments