> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Англия няма кой да спре Манчестър Сити


0
0
432

Манчестър Сити няма как да бъде спрян в Англия. “Гражданите” на Пеп Гуардиола записаха 18-та поредна победа във всички турнири, след като надвиха домакина Арсенал с 1:0 в голямото дербито от 25-ия кръг на Висшата лига. На “Емирейтс” възпитаниците на каталунския мениджър доминираха през почти целия двубой и заслужено стигнаха до 13-ия си пореден успех в Лигата.
Двубоят започна отлично за бъдещите шампиони, които поведоха още в 76-ата секунда, когато Рахийм Стърлинг се разписа с глава след центриране отдясно на предлагания навремето на Ботев Пд Рияд Марез. Гостите изпуснаха куп положения до края на първата част, като владееха ситуацията и след почивката, като не дадоха шансове на “артилеристите” да се върнат в мача. Така Сити показа, че няма как да бъде спрян, след като тимът не е губил вече повече от два месеца.

Сити от своя страна преследва собствения си рекорд за най-дълъг период от мачове без загуба във всички турнири под ръководството на Гуардиола. В момента “гражданите” са в поредица от 25 поредни двубоя без поражение, а върховото им постижение с Пеп начело е от 28 мача. Другата положителна новина бе завръщането в игра на Кевин де Бройне.

Също така Сити възстанови преднината си от 10 точки на върха на класирането пред втория Лестър. Арсенал заема 10-ата позиция в подреждането с 34 точки, 11 по-малко от четвъртия Уест Хем.

Снимка: facebook.com/mancity

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments