> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Айнтрахт продължава да гази в Лига Европа


0
0
228

Айнтрахт Франкфурт направи важна крачка към финала на Лига Европа, след като в първия полуфинал се наложи като гост над Уест Хем в Лондон с 2:1. Това беше 11-и мач на германския отбор без загуби в турнира, като Айнтрахт има вече 5 гостувания без поражение.

Гостите имаха перфектно начало, като Ансгар Кнауф откри резултата още в 49-ата секунда след мощен удар с глава покрай вратаря Алфонс Ареола. Англичаните, които играят първи полуфинал в евротурнири от 46 години насам, натиснаха и удар на Джарод Бауен бе избит от вратаря Кевин Трап в гредата. Вратарят обаче бе безпомощен в 40-ата минута при удар на Михаил Антонио отблизо – 1:1.

Тимът от Франкфурт отново излезе напред в резултата 9 минути след началото на втората част, като точен бе Даичи Камада. Уест Хем бе близо до изравняването в края на мача, но страхотен удар на Бауен със задна ножица се отби в напречната гледа и топката не влезе в мрежата. Така тимът продължава да доминира, след като в предния кръг елиминира и големия фаворит Барселона.

Късен гол на Анжелиньо донесе ценен успех на Ред Бул Лайпциг над гостуващия Глазгоу Рейнджърс с 1:0 в другия полуфинал. В първото полувреме нямаше нито един точен изстрел към една от двете врата, въпреки че с топката играха основно домакините.

След почивката РБ Лайпциг натисна, като Кристофер Нкунку направи два пропуска, преди Анжелиньо да вкара с воле в левия ъгъл на вратата на Рейнджърс.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx