> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на ЦСКА пак молят Гриша Ганчев да не оставя ЦСКА


Фенове на ЦСКА пак молят Гриша Ганчев да не оставя ЦСКА

0
0
458

Фенове на ЦСКА написаха ново отворено писмо до шефа в оставка Гриша Ганчев. Те го умоляват да размисли и да не оставя клуба, както самият бизнесмен обяви преди няколко дни. Писмото идва ден, след като Ганчев прие в офиса си сериозна група привърженици, сред които е имало хора от различни сфери – адвокати, доктори, финансисти, инженери, икономисти, банкери, ресторантьори, строителни предприемачи, поети…

Сега тези фенове, подкрепени от още стотици, посещаващи секторите “А” и “В”, подписаха писмо. То се явява поредното, след като вчера група легенди също помолиха Ганчев да остане, а преди тях това сториха други привърженици.

Публикуваме го без редакторска намеса:

“Отворено писмо
До г-н Гриша Ганчев
До “червена” България
Уважаеми г-н Ганчев,
Както част от нас (една малка част) Ви заявихме и по време на вчерашната ни среща, има само един път възраждането и развитието на славния ЦСКА да продължи. И той е Вие да сте начело, да ръководите клуба, както го правите до момента – с всеотдайност, любов и професионализъм. Няма да повтаряме отново всичко, което се случи на ЦСКА в последните години. Факт е, че любимият ни отбор е спасен и се завърна там, където му е мястото, където се чувства най-добре – на голямата европейска сцена! Искаме да изживеем още вечери като тези по време и след мачовете с БАТЕ, Базел и Рома!

Ние вярваме във Вас, винаги сме вярвали! Ние сме хора, които обичаме ЦСКА с цяло сърце и до последен дъх. Ние предаваме тази любов на нашите деца и внуци. Искаме някой ден, когато няма вече да сме на този свят, там, на “Армията”, у дома, да бъдат те!

За пореден път се убедихме, че любовта Ви към ЦСКА е точно като нашата и тяхната – искрена и чиста. Видя се в очите Ви, усети се чрез думите Ви.

Дълги години се занимавате с футбол. Доказахте се като отличен ръководител, човек, който знае и може да управлява футболен клуб по най-добрия начин. Най-големият плюс е, че за Вас ЦСКА не е просто един футболен клуб. Не сте изпратен насила в ЦСКА и никой не може да Ви прогони!

Вчера не чухме от Вас категорично “Да, оставам!”, но чухме обещание да помислите сериозно върху думите ни и върху Вашето решение, обявено пред дни. Надяваме се то да се промени – заради всички, които обичат и милеят за ЦСКА. Тези хора знаем, че Вие сте точният човек!

А ние… Ние ще продължим да сме там – на трибуните. Дано скоро се завърнем и всички в клуба усетите голямата ни подкрепа.

ЦСКА са четири ГОЛЕМИ и ЗЛАТНИ букви. ЦСКА беше в руините през лятото на 2015-а година. Вие спасихте клуба и, вярваме силно в това, ще сте си у дома още дълги години!
Заради бъдещето на ЦСКА, заради нашите деца!

От привърженици на ЦСКА, които винаги са на своите места в Сектор “А” и Сектор “В”.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments