> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове молят Гриша Ганчев да остане в ЦСКА


0
0
475

Фенове на ЦСКА излязоха с отворено писмо, в което призовават настоящите собственици на клуба да не се оттеглят от власт заради претенциите на определена ултрас групировка. Както е известно, най-големият благодетел Гриша Ганчев обяви, че приключва с тима от “Армията”, след като организираните привърженици от “Offenders” му скочиха, след като Али Соу беше спазарен за руския Ростов.

От последното писмо става ясно, че привържениците оценяват високо работата на Ганчев и Юлиян Инджов, като са на мнение, че без тях съществуването на “червените” е поставено под въпрос.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

“Отворено писмо
Уважаеми г-н Ганчев,
Уважаеми г-н Инджов,
Уважаеми г-н Стоичков,
Отново се обръщам се към Вас в качеството Ви на собственици на най-великия български футболен клуб с част от думите ми от 28 октомври 2018 г. Обръщам се към Вас в качеството ми на обикновен и редови привърженик на най-големия футболен клуб в България! Заявявам, че заставам зад всяко едно решение, което ръководството ще вземе, взима и е взимало. Искам да изкажа благодарност за всичко, което сте направили, откакто управлявате ЦСКА!

Това, което Вие направихте като собственици, никой през последните над 25 години, не е правил! Вие заслужавате само и единствено доверие и подкрепа! Вие върнахте вярата в армейските ценности, които бяха позабравени през последните няколко престъпни управления и подигравки с нашия любим клуб! Спазихте едно обещание и извършихте нещо, което никой в България не е правил. Възродихте честта и уважението. Съградихте от пепелта прекрасната ни база в Панчарево. Отново школата ни работи на едно добро ниво, а вярвам, че в бъдеще ще е още по-продуктивна. На път сте да съградите нещо велико в центъра на София.

Отново казвам всичко това, защото след все още неосъществения трансфер на Али Соу отново ставаме свидетели на гадна, досадна и отвратителна атака с/у Вас и ЦСКА! Всичко това става в Интернет пространството, където всеки разбира от всичко.

Уважаеми собственици, определена организирана ултрас групировка не представлява цялата армейска общност.

Аз не разбирам от управление на клуб, от организиране на фенове за песни, шествия и разпяване на агитка, нито от тактика, нито от физическа подготовка, нито от ръководене на отбор, нито от плащане на заплати, нито от проектиране и строителство на стадион и тренировъчна база, но разбирам от нещо друго. Аз разбирам, че не трябва да се дава акъл на този, който управлява клуба ни. Не бива да се меся в работата на треньор, скаути, директори и собственици! От мен се изисква само подкрепа. От мен се изисква да имам абонаментна карта, да купувам оригинални фен-артикули от магазина на клуба, да водя приятели на стадиона, да подпомагам финансово клуба, както сметна за добре и каквато възможност имам.

Заявявам, че заставам твърдо зад Вас, като ръководители на най-обичания клуб в страната! Моля Ви да не обръщате внимание на грозните писания в Интернет пространството, защото те изразяват позицията на една група, смея да кажа, неориентирани, в същността на идеята спорт и по-конкретно футбол, хора! Знайте, че както Вие спазихте обещанията си и се грижите за ЦСКА, така и ние, хората на които им пука за клуба, ще се грижим Вие да получавате подкрепа в тези трудни времена!

Само ЦСКА, останете в ЦСКА, защото иначе ЦСКА е обречен на съдбата на много други отбори, “управлявани” от своите привърженици – химера, която рухва всеки път и всеки път се разбира колко нелепо звучи! ЦСКА ще стане заложник на политическа игра, както други отбори. ЦСКА ще бъде “управляван” от фенчета, без капацитет и без умения.

ЦСКА ще се превърне в блато, каквото е целият ни футбол и цветето, което сега грее в Борисовата градина ще бъде смазано от тези, които трябваше да го поливат, но вместо това го смачкаха със своите обувки мартенси.

Сега враговете се смеят и дерат гърла, че ЦСКА пада ранен!

НЕ позволявайте ЦСКА бъде убит!

Не гледайте Фейсбук. Там всеки има какво да каже, но казва ли наистина нещо – и те не знаят!

Не бива да се поддавате на провокацията на част от привържениците на ЦСКА, като дори една част от тях нападнаха и най-великият – ХРИСТО СТОИЧКОВ!

Твърдо зад отбор, ръководство и треньор! Само ЦСКА!

Твърдо зад Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков!

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments