> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томас Тухел се накара на журналистите заради войната


0
0
191

Мениджърът на Челси Томас Тухел се накара на журналистите на пресконференцията преди мача срещу Лутън Таун за ФА Къп. Немецът нахока медиите, които постоянно го питат за нахлуването на Русия в Украйна. Собственик на Челси и руският милиардер Роман Абрамович, който в понеделник бе помолен от Украйна да съдейства при преговорите с Путин.

“Колко често трябва да го казвам? Ужасно е, разбира се, ужасно. Не може да има никакво друго мнение за тома”, каза видимо изнервеният Тухел.

“Всеки в Европа има шум в главата, който никой не харесва. Може би същото се случва с вас, но продължавате да се опитваме да вършите работата си, колкото се може по-добре. Може би е така и при нас”, каза още германецът.

“Вижте, трябва да спрете, аз не съм политик. Честно, трябва да спрете”, отговори Тухел на поредния въпрос за “ужаса на войната”.

“Трябва да повторя отново – аз никога не съм изпитвал какво е война. Привилегирован съм, защото съм в мирна обстановка и се опитвам да свърша най-добре работата си, но наистина трябва да спрете да ме питате тези въпроси. Аз нямам отговор“, добави той.

Запитан дали се притеснява за бъдещето на Челси заради това, че Роман Абрамович преотстъпи управлението на клуба на фондация миналата седмица, Тухел отговори, че играчите трябва да се фокусират само върху тяхната работа. “Опитваме се да бъдем спокойни в центъра на бурята около нас и слуховете, които не можем да контролираме”, каза още той.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx