> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Абрамович влиза в преговорите за мир между Украйна и Русия


0
0
501

Руският милиардер Роман Абрамович, който е собственик в оставка на английския футболен клуб Челси, прие призив от Украйна да помогне в преговорите за край на въоръжения конфликт в страната, съобщава негова говорителка, цитирана от агенция Ройтерс.

“Потвърждавам, че Роман Абрамович е бил потърсен от Украйна и е бил помолен за помощ за мирен изход (от конфликта). Той се занимава именно с това. Предвид огромния залог, моля да проявите разбиране защо не коментираме ситуацията и неговото участие в процеса”, казва говорителката на руския милиардер.

Абрамович, който има и израелско гражданство, е един най-влиятелните бизнесмени в Русия и натрупа несметни богатства след разпада на Съветския съюз през 1991. Новината за негова намеса в преговорите бе първо съобщена от jewishnews.co.uk, като в информацията се твърди, че Украйна търси помощ от влиятелни фигури в еврейската общност.

Все още не е ясно каква е ролята на Абрамович в преговорите между Русия и Украйна и дали той изобщо има такава. Разговорите на високопоставени лица от двете страни започнаха днес на границата между Украйна и Беларус.
По-рано днес от кабинета на украинския президент обявиха, че страната настоява за моментално спиране на стрелбата и оттеглянето на военните сили на Руската федерация. Кремъл все още няма официално изявление.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx