> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович ще чисти грешките в Левски


52 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович даде своето мнение пред след последната контрола на “сините” преди старта на първенството.Сините” победиха Спортист Своге с 1:0, а словенецът се зарече да изчиства грешките сред изпълнителите му на терена.

“Не съм доволен, от първата част специално. Много грешни докосвания. За второто полувреме изобщо нямам коментар. Тези момчетата, ако искат да играят в Левски, трябва да си променят отношението. Нищо общо с това, което показахме в Хърватия. Имаше много апатия. Всичко беше добре на лагера в Хърватия, но днес не се получи. Трябва да изчистим грешките по-бързо. Специално първото полувреме имахме доста центрирания и отляво, и отдясно в наказателното поле, но не успяхме да се спогодим. Трябваше да атакуваме топката, да искаме да вкараме гол, а не беше така”, коментира Стоянович.

“Защитата може по-добре, по-компактно. Имаха своите шансове гостите от Своге. Може по-добре и трябва по-добре. Не съм си избистрил състава за двубоя с Монтана. Има още цяла седмица на работа. Ще видим”, добави още треньорът на Левски.

Снимка: levski.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading