> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски победи Спортист Св в генералната репетиция


Левски победи Спортист Св в генералната репетиция

0
0
328

Левски победи Спортист Св с 1:0 в последната си контрола преди старта на пролетния дял от шампионата. Единственото попадение бе дело на Робърта в началото на двубоя.

„Сините“ наложиха натиск в началните минути от срещата, като още в първата минута получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Здравко Димитров стреля директно, но не сполучи. Все пак в 9-ата минута Насиру бе намерен с дълго подаване в наказателното поле, свали с гърди към Найджъл Робърта, който прати топката в мрежата.

В 14-ата минута Здравко Димитров пусна към каращия проби Луи Нганиони, който центрира в наказателното поле. Мартин Петков навлезе на скорост и стреля с глава от точката за изпълнение на дузпа, но не успя да намери очертанията на вратата. В 21-вата минута Мартин Райнов засече с глава центриране от ъглов удар, но топката бе насочена в обсега на Стефано Кунчев.
Две минути по-късно Тома Даске пусна хитър пас към Ивайло Найденов. Десният краен бранител на Левски опита удар от много малък ъгъл и нацели страничния стълб на вратата.
До почивката мачът продължаваше да се играе основно в половината на втородивизионния тим, но до нови попадения не се стигна.

През втората част Славиша Стоянович извърши седем промени в своя състав. На терена се появиха Николай Михайлов, Патрик-Габриел Галчев, Начо Монсалве, Симеон Славчев, Илия Юруков, Матео Стаматов и каращият проби Дилън Джордж.

В 56-ата минута Деян Христов получи с гръб към вратата и стреля, но Николай Михайлов внимаваше и успя да избие в ъглов удар. Това бе и първият точен удар към вратата на „сините“ от началото на срещата. Три минути по-късно Патрик-Габриел Галчев проби отдясно и намери Матео Стаматов в наказателното поле. Той отправи опасен удар, който премина покрай вратата. В 64-тата минута Галчев отправи силен удар, който прелетя на сантиметри над напречната греда. Веднага след тази ситуация в игра се появи новото попълнение на „сините“ Фейсал Рарас, който записа първи минути с екипа на Левски.
Четвърт час преди края Матео Стаматов пусна към влезлия преди секунди в игра Валери Божинов, който бе близо до попадение, но ударът му излезе в аут. До края на мача „сините“ имаха още няколко възможности, но до нови попадения не се стигна.
В първия пролетен кръг Левски посреща новака Монтана.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments