> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович призна за проблемите в Левски


0
0
327

Треньорът на Левски Стоянович призна за проблемите в клуба. Словенецът оповести, че изпитват трудности, което беше видно при нулевото равенство с последния Етър. В този мач няколко от новите дебютираха, като те ще имат нужда от време да се адаптират. Същевременно Стоянович призна, че няма нищо конкретно около трансфер на Найджъл Робърта, който скоро ще бъде продаден в САЩ.

Беше труден мач, както и очаквахме. Много агресия и от двете страни, добро темпо – и двата отбора имаха положения. Искахме три точки, загубихме обаче две. Беше равностоен мач, трябваше да имаме повече концентрация. Мисля, че имахме малко по-добри положения за гол, но можеше и да загубим точката.

Имам смесени емоции. Променихме схемата, във фаза защита беше добре, на дълги топки не бяхме концентрирани, трябва да знаем, че за първи път играхме в този състав, трима-четирима играха за първи път за Левски. Искахме да сме по-компактни, но всеки мач е труден. Бари имаше желание за гол, но е на три тренировки с нас, трябва още време, за да влезе в ритъм.

Робърта? Не знам какво става, нямам конкретна информация, не знам, не знам. Ако кажа нещо, ще излъжа. Имаме нападатели, ще видим какво ще стане, ако Робърта си остане. Стивън е професионалист, разбира ситуацията, ще има ротации, за всеки ще дойде ред”, каза Стоянович.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments