> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович призна за проблемите в Левски


46 0

Треньорът на Левски Стоянович призна за проблемите в клуба. Словенецът оповести, че изпитват трудности, което беше видно при нулевото равенство с последния Етър. В този мач няколко от новите дебютираха, като те ще имат нужда от време да се адаптират. Същевременно Стоянович призна, че няма нищо конкретно около трансфер на Найджъл Робърта, който скоро ще бъде продаден в САЩ.

Беше труден мач, както и очаквахме. Много агресия и от двете страни, добро темпо – и двата отбора имаха положения. Искахме три точки, загубихме обаче две. Беше равностоен мач, трябваше да имаме повече концентрация. Мисля, че имахме малко по-добри положения за гол, но можеше и да загубим точката.

Имам смесени емоции. Променихме схемата, във фаза защита беше добре, на дълги топки не бяхме концентрирани, трябва да знаем, че за първи път играхме в този състав, трима-четирима играха за първи път за Левски. Искахме да сме по-компактни, но всеки мач е труден. Бари имаше желание за гол, но е на три тренировки с нас, трябва още време, за да влезе в ритъм.

Робърта? Не знам какво става, нямам конкретна информация, не знам, не знам. Ако кажа нещо, ще излъжа. Имаме нападатели, ще видим какво ще стане, ако Робърта си остане. Стивън е професионалист, разбира ситуацията, ще има ротации, за всеки ще дойде ред”, каза Стоянович.

Снимка: levski.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading