> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След операция №10 Тайгър Уудс няма да спира с голфа


0
0
381

Един от най-великите спортисти Тайгър Уудс е уверил приятелите си, че ще продължи своята бляскава кариера, въпреки ужасяващата катастрофа, която претърпя преди няколко дни.
Голфърът катастрофира край Лос Анджелис и потроши десния си крак, в който бе поставена шина и различни щифтове след многочасова операция. Мнозина поставяха под въпрос дали Уудс ще може да се завърне в спорта.

Това бе негова десета операция. В миналото той имаше сериозни проблеми с гърба и врата, които налагаха хирургически интервенции.
„Той не иска да приключи кариерата си по този начин. Ако има някакъв начин да продължи да играе, той със сигурност ще го направи”, сподели източник, близък до Уудс за списания People.
Това е огромно разочарование за него, и той го знае, но той е преодолявал пречки и в миналото и мисли, че може да го направи отново”, споделя още той.

В същото време от полицията обявиха, че няма да повдигат обвинение на Тайгър Уудс, като след разследването е установено, че катастрофата е „инцидент” и няма нарушаване на правилата. Уудс реално остана жив заради това, че си е бил сложил предпазния колан, а също така и заради системите за сигурност на автомобила му, който е бил почти нов.

Снимка: bbc.co.uk

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments