> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славия взе защитник от Тунис


0
0
332

Славия привлече централния защитник Надер Гандри. Тунизиецът с френски паспорт, който е роден на 18 февруари 1995 година, ще бъде преотстъпен при “белите” до края на сезона. Гандри е собственост на белгийския Вестерло, а преди това е носил екипа на Антверп. Бранителят има един изигран двубой за националния отбор на Тунис през 2019 година.
Така селекцията на “белите” преди старта на сезона продължава. “Белите” изгониха вчера двама, които не са нужни на руския треньор Александър Тарханов.

“Състоянието на отбора е добро. За жалост контролите бяха неудачни, но се надяваме да се получат в първенството. Трябва да започнем да реализираме ситуациите, а и да покрием грешките в защита. Работим по този въпрос и се надявам де го оправим”, обяви пред dsport.bg Тарханов. “Загубите по време на подготовката са обясними. По-добре да се играе с по-силни отбори. Ако отстраним проблемите с играта в защита нещата ще се получат добре. Принципно вече нито един отбор не подценява друг. Ние също сме били в тази ситуации. Знаем си нашите проблеми. Срещу Ротор не отстъпвахме по никакъв начин, но работим върху слабостите си. Дали ще измъкнем точки ще разберем, когато мачът (с ЦСКА в събота) свърши. Ще бъде борба. Времето ще е лошо. Не искам да гадая какво ще се случи. Ние играем за победа и ще видим след мача. Имаме доста млади играчи, с тях се работи по-трудно, защото е нужно време. Имаше колебание от тяхна страна, но работим. Развиваме младите футболисти. Ние сме ги научили да играят до наказателното поле, но вече е майсторство да реализираш ситуациите и се надяваме на тяхното индивидуално майсторство.”

“Аз дойдох в тежка ситуация в отбора. Осъзнаваме, че не е леко за работа. Ще направим всичко възможно да излезем от тази ситуация. Аз съм опитен треньор. Имал съм по-сложни ситуации в Русия и съм ги спасявал. Надявам се нещата да се подредят. Три пъти съм спасявал Криля Советов, два пъти Урал и веднъж ЦСКА. Винаги се е получавало и ще се справя в тази ситуация“, добави треньорът.

Снимка: pfcslavia.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments