> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тарханов изгони двама от Славия


0
0
493

Славия се раздели с Венцислав Христов и Христо Иванов, съобщиха от клуба. Договорите на двамата са прекратени по взаимно съгласие. “Славия благодари на Христов и Иванов за работата заедно и им желае успехи”, добавиха “белите”. По всяка вероятност руският треньор на “белите” Александър Тарханов е останал разочарован от изявите им по време на подготовката, където най-старият столичен клуб беше като боксова круша.
“Белите” привлякоха Христов след контузията на Ивайло Димитров в края на лятото, но нападателят не можа да се наложи. Юношата на столичани Христо Иванов играе на поста халф, но също не успя да спечели доверието на треньорското ръководство.

Тарханов в същото време има тревоги преди столичното дерби с ЦСКА в събота в “Овча купел”. “Белите” се намират на предпоследно място в класирането, а освен това загубиха всичките си контроли от подготвителния лагер в Турция. Смятаният за титуляр в състава на Славия румънец Драгош Фирцулеску, има здравословен проблем.

Той е минал ядрено-магнитен резонанс заради болежки, които го измъчват още от лагера в Турция. Все още не е ясно дали той ще бъде на разположение на Славия за дербито срещу “червените”. Мачът на стадиона в “Овча Купел” е в събота от 17.30 часа.

В същото време 25-годишният тунизиец с френски паспорт Надер Гандри ще подпише договор с “белите”. Той изкара пробен период с тима в Турция. В Славия очакват и още един играч – австралийски офанзивен халф с гръцки корени, който за последно е играл във Финландия.

Снимка: pfcslavia.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments