> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандал! Черноморец фалира! Мести се в Поморие


Скандал! Черноморец фалира! Мести се в Поморие

0
0
376

Дата: април 9, 2015

Ръководството на Черноморец подготвя нова сензационна схема, за да се спаси от тоталните дългове и натрупани дефицити. TribunaBurgas достигна до поверителна информация, която е споделена само от няколко ръководни фигури в клуба, както и от шефовете на.. ОФК Поморие.

Именно поморийският клуб е разковничето на новата схема. Според нея досегашният клуб ПСФК Черноморец-Бургас ще фалира и ще спре да функционира след края на първенството в „Б“ група. След това обаче веднага ще се обедини с ОФК Поморие, под името Черноморец. Новият клуб ще вземе лиценза на Поморие, който почти сигурно ще играе във втория ешелон през следващия сезон. Така Черноморец ще продължи в „Б“ група с новия лиценз. Обединеният тим ще ползва игровия и кадрови ресурс на двата отбора, като домакинските мачове най-вероятно ще се играят на стадион „Лазур“, но има и вариант за базата в Поморие. Това не е окончателно решено, защото бургаският стадион е обект на запор и е в схеми на кредитни прихващания и цесии.

ПСФК Черноморец ще изпадне в несъстоятелност, като не е ясно какво ще се случи с наследените чудовищни дългове и дефицити. Ще се стигне до серия от дела, които ще трябва да изчистят отношенията между кредиторите и акционерите. Очаква се да бъде създадено ново дружество, което да управлява тези активи. Преди няколко седмици TribunaBurgas писа за подобна схема, но тогава не беше ясно, че в играта ще бъде включен и поморийският клуб. Сега вече става ясно, че АД-то фалира, а отборът ще продължи в „Б“ група с лиценза на Поморие.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments