> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков: Левски ще фалира, ако дам акциите


Наско Сираков, Левски, подписка

0
0
349

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира наболелия въпрос с акциите на клуба. В интервю за Спортал той коментира също подготовката на тима и трансферните планове.

Сираков заяви, че новосъздаденото дружество „Стадион Георги Аспарухов“ е направено с цел да бъде придобит стадион „Георги Аспарухов“ за дълъг период от време и да се изгради стъпка по стъпка, но не пожела да разкрие повече подробности.

Относно трансферите собственикът на “сините” сподели, че му се иска да вземе поне още пет-шест нови.

“Въпросът е доколко имаме финансови възможности. При всички положения искаме да се подсилим, защото имаме крещяща нужда на определени позиции. Прекалено сме рехави. Но до голяма степен трябва да сме убедени, че този футболист или футболисти, които ще привлечем, наистина ще ни свършат работа. Иначе няма смисъл да си харчим парите. Имаме набелязани играчи, но ние и досега имахме. Не можахме да привлечем някои от тях на базата на високите финансови претенции, които имаха, което е абсолютно нормално. Не се сърдя на нито един футболист, че иска да получава повече пари. Бил съм от тази страна на барикадата, така че ги разбирам. Но имаме бюджет, от който не можем да мърдаме“, каза Сираков.

Той заяви, че ако някой плати исканата за Уелтон и Кордоба трансферна сума Левски може да се раздели с тях, но със сигурност няма да е и с двамата едновременно.

Що се касае до това да даде акциите на феновете, Сираков изрази своето притеснение, че тогава Левски ще фалира много бързо: „Защото се притеснявам, че Левски тогава ще фалира много бързо. Ето, казвам го с абсолютно съзнание, че това е до голяма степен много вероятно да се случи“.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx