> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Синиша Михайлович свали Антов на земята


0
0
384

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович свали на земята последното си ново попълнение Валентин Антов. Вече няколко дни се шуми около трансфера на 20-годишния защитник при италианците, но сърбинът обяви, че всичко вече е история и трябва здраво да се работи. Българинът трябва да заслужи мястото си в Болоня, защото е взет под наем до края на сезона, след което ще се решава дали ще има постоянен трансфер. Откупната му цена е 3 млн. лв., но има доста условия, които трябва да бъдат спазени. Едно от тях е Антов да играе.
Нашият обаче попадна в групата за мача с Парма, който е утре. Той обаче едва ли ще е титуляр, тъй като проведе първата си тренировка с новия си тим в четвъртък.

Михайлович също така призна, че се е допитал до Люпко Петрович, преди да бъде завършено привличането на родния защитник.
Антов току-що дойде, но вече забелязах, че той има чудесен характер. Харесвам го, той е умно и интелигентно момче, което знае как да се адаптира лесно. В България го определят като вундеркинд. И мен така ме наричаха. Ще трябва да работи още, за да се адаптира възможно най-добре, но той е млад човек, който има всички необходими умения, за да го направи. Антов няма да е просто за бройката тук, той е перспективен играч. Преди да приключим сделката, аз се чух с Люпко Петрович, който ми каза добри думи за момчето.
Дали след неговия трансфер и този на Адама Сумаоро ще направя Такехиро Томиясу десен бек? Томиясу може да се справи и с четирите позиции в защитата ни. Ще мислим за това мач за мач, в зависимост в каква форма са останалите играчи. Нека анализираме играта на нашите противници и да видим как ще създадем трудности за тях. Сега вече имам голям избор пред себе си”, заяви Михайлович на пресконференцията си преди мача с Парма.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments