> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сектор Г: Лъвът не воюва с мишките, а ги изяжда


Сектор Г: Лъвът не воюва с мишките, а ги изяжда

0
0
261

Най-голямата организация от фенове на ЦСКА-„Фенклуб Сектор Г“ изрази своята позиция за случващото се в клуба:

Във връзка със заявената вчера категорична и ясна наша позиция, искаме да внесем няколко важни уточнения и да опровергаем някои спекулации, които започнаха да витаят в общественото пространство през последните 24 ч.

Лицето Никола Дърпатов никога и под никаква форма не е бил преносител или изразител на нашето мнение. Колкото и да не им се иска на някои хора, Сектор „Г“ не е започнал с тяхното присъствие, нито ще завърши с липсата им.

Благодарим на всички медии, които безпристрастно отразиха това, което имахме да кажем и не си позволиха да подвеждат аудиториите си, преекспонирайки мнението ни.

Въпреки това на едно място, чиято спортна секция се контролира от „журналист“, известен единствено със своята дълбока любов към столичния квартал „Обеля“ и неговите забележителности, си позволиха да представят доста тенденциозно позицията ни.

Разберете, не обявяваме война нито на цирковата трупа „Малко Лудогорче 1945+3“, нито на „Дунав“ (Русе) или което и да е физическо лице, било то и с перхидролен отенък. Лъвът не воюва с мишките, а ги изяжда.

Няма да позволим на никого да трупа известност на наш гръб, камо ли да ни въвлича в интриги с фалшивата си демагогия. Компромис и прошка няма да има за всеки, застанал на пътя ни.

Очакваме всички вас срещу „Славия“ на Националния стадион.

ЦСКА ЗОВЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА!“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments