> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Провалени шефове управляват футбола ни, твърди Дучето


0
0
335

Бившият тартор на Сектор “Г” Димитър Ангелов-Дучето беше гост в “Студио Дерби”, където коментира ситуацията в ЦСКА. Ето какво каза той: “Тук съм, за да кажа истината, защото не може да продължават по този начин нещата. Искам да дойдат хора, които не са се занимавали с футбол и спорт. В момента нашият футбол е управляван от провалени управници. Болно ми е”, каза Ангелов.

Конгресът не решава нищо, сменяме едни провалени управници с други. Проблемът в България е цялостен. Аз от края на 2012 г. съм далеч от всякаква организация. Но не съм спрял да обичам ЦСКА. Мога да говоря само от мое име. По принцип един отбор трябва да се развива. Човекът, който си плаща билета и си подкрепя отбора, има право на мнение. Той иска отборът му да става по-здрав. Но в нашата ситуация в България, когато няма как да се издържа отбор и покрай тези пандемии, трябва да се мисли и за парите. Всеки е прав. Запалянкото е на стадиона, защото обича отбора си, нормално е да си каже и мнението. Нормално е и собственикът да каже кое може и кое не. Трансферите са част от футбола, има ги навсякъде”, заяви още Дучето.

“Тъжно е, когато се вижда, че някои са прави, други са по-прави, а трети съвсем прави. Аз не мога да кажа кой е най-прав. Знам, че нещата не вървят. Всяка седмица след мач се говори за съдии, а за футбол не се говори. Него просто го няма. Главното действащо лице на терена е съдията. Виновни са онези от БФС. Как да нямат право феновете?! Мен да не ми е било лесно и когато Ицо го дадоха, или Любо, или Емо, но просто животът продължава. Знаех тогава, че и след тях ще дойде някой. А сега не знам кой ще дойде. ЦСКА го има благодарение на феновете. ЦСКА е един и всички хора, които обичат ЦСКА, ще бъдат на един стадион”, обяви бившият тартор на червената агитка.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments