> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порточанов атакува остро Емо Костадинов


Порточанов атакува остро Емо Костадинов

0
0
441

Кандидатът за президент на БФС Христо Порточанов излезе с открито писмо до медиите. В него той атакува членовете на Изпълкома на БФС – Емил Костадинов и Румен Вълков.

Ето и пълният текст на писмото:

“До г-та Емил Костадинов и Румен Вълков.
Вашето над 15-годишно за единия и над 25-годишно присъствие в ИК на БФС ще се помни като най-голямото падение на футбола у нас. Той е в тинята и затова вина носите и вие персонално.
Г-н Вълков, вие искате да бъдете вечната Амбър в аматьорския футбол, но това вече няма как да остане така. Наслаждавайте се и двамата на последните си дни в управата на БФС. Колкото и да звъните на регионалните и зонални съвети на БФС да не се подписват за извънреден конгрес на 30 април т.г., танцувате последния си валс във футбола.

Трябва ли да ви напомняме за нощта на дългите саби – не ви го пожелаваме, това би било жестоко. Оттеглете се с малкото ви достойнство, ако още го има у вас. Където и да ходите за подкрепа, няма да ви е достатъчна. Знаем за всички ваши срещи и за да не ни принудите да назоваваме имена, оттеглете се. Бъдете здрави и се пазете. Подписите са събрани за свикването на конгрес.“

Това е поредна атака на бургазлията, който иска да седне на мястото на временния шеф на БФС Михаил Касабов, който в същото време се опитва да докара Германия за контрола. Порточанов явно няма да спре, докато не се организира конгрес, който настоящото ръководство иска да проведе, но чак следващата пролет. А именно настоящото ръководство планира за шеф да бъде избран Костадинов, който от доста време открито е лансиран по медиите.

Снимка: lupa.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments