> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето заговори за завръщане в националния отбор


0
0
400

Ивелин Попов е готов да се завърне в националния отбор на България. Бившият капитан на “лъвовете” вече е разговарял с новия селекционер Ясен Петров по темата. Нападателят в момента е на финалния етап от възстановяване на контузия в коляното и се очаква скоро да поднови пълноценни тренировки със Сочи и да е на линия за старта на сезона в Русия. След това Попето ще реши дали да се върне при “лъвовете”.

Първо трябва да си върна мястото в клубния отбор и след това ще видим за националния. Сегашното поколение не е слабо, но има много неправилен подход в националния тим. На мода са младите играчи. Много хора смятат, че трябва да им се даде възможно най-много време за игра. Но според мен поканата за националния отбор трябва да бъде спечелена.
Ако играете добре в клуба си, имате място в националния отбор. Но не да ви викат, само защото сте млад. Трябва да можете да покажете нещо на терена, в противен случай няколко загуби може да ви сринат психически. Освен това сериозният футбол не може да се изгради без опитни играчи. Младите хора трябва да се учат не само от грешките си, те се нуждаят от примери.
Нашите младежи имат много високо самочувствие. Всички около тях ги ласкаят колко са добри и какви звезди ще станат. Но европейските експерти не са слепи – когато видят как тичаш, загряваш, колко спринтове правиш, те не искат да те канят”, каза пред “Мач ТВ” Попето.

“Имаме седем или осем легионери. С Костадинов сме в Русия, по един в Турция, Италия, Словакия. Причината е в нивото на готовност на играчите. След един месец тренировки в силен европейски клуб те се уморяват, не издържат и в резултат на това сядат на резервната скамейка или се прибират у дома“, допълни юношата на Левски.

Коляното вече не ме боли. Започнах вече да тичам, да работя с топката, част от тренировките прекарвам изцяло с отбора. Надявам се до началото на втория лагер да се включа в общата група. Смята се, че лекарят, който ме оперира, е един от тримата най-добри хирурзи в света за операции на коляно. Другите двама са в Китай и САЩ. След операцията живях почти два месеца в Барселона, ходех на физиотерапия по два пъти на ден. Процедурите бяха дълги, по два часа”, допълни Попов.

“След това се върнах в Сочи, а през декември пак пътувах за Барселона на контролен преглед. Лекарят каза, че всичко върви по план. Той инжектира моя плазма в коляното – това помага за заздравяването. Първоначално беше определен много дълъг период – 8-10 месеца. През декември обаче лекарят каза, че срокът ще е по-малък, защото коляното не се подува. Ще се опитам да започна да играя шест месеца след контузията, може би малко по-рано. Това означава края на февруари”, обобщи Попето.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments