> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петър Жеков брани Гриша Ганчев от феновете на ЦСКА


Петър Жеков брани Гриша Ганчев от феновете на ЦСКА

0
0
314

Легендата на ЦСКА Петър Жеков нападна феновете, които бяха посочени като една от причините за оттеглянето на Гриша Ганчев от “Армията”. „Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават!“, коментира пред “Мач Телеграф” голмайстор №1 в историята на българския клубен футбол.

Той е категоричен, че футболът е и бизнес и напълно разбира клубната политика.
Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес. Какво като сме продали Али Соу, има други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група „Offenders“. Да не би да са от другия клуб – 1948? Трябва да се провери. Не съм на вътре, за съжаление. Но Ганчев е прав”, продължи Жеков.

“Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да”, добави още Жеков.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments