> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Али Соу първо под наем в Ростов


0
0
654

Нападателят Али Соу официално вече е състезател на руския Ростов. Трансферът стана факт, след като двата клуба се разбраха по всички детайли и ръководствата финализираха сериозните преговори. Първоначално гамбиецът ще играе първо под наем в руския клуб, след което Ростов съобщи, че “право на последваща покупка.”

“Самият футболист премина медицински прегледи и подписа личния си контракт. Финансовите параметри по сделката остават конфиденциални. Най-определящо бе желанието на играча да продължи кариерата си в силен шампионат, при несравнимо по-добри и изгодни лични условия в сравнение с България”, оповестиха от “Армията”.

Ростов е на 5-то място във временното класиране в елита на Русия, с реални шансове за медали и участие в евротурнирите. ЦСКА ще запази солиден процент при бъдеща продажба на голмайстора.

Али Соу се разделя с ЦСКА като легионера с най-много попадения в клубната история. Гамбиецът бе привлечен на “Армията” от италианския Киево през месец септември на 2018 година. За два сезона и половина с червената фланелка таранът записа 101 официални мача във всички турнири, в които отбеляза 46 гола. Пет от тях бяха с особена тежест при пробива на тима в Лига Европа миналата есен. Соу бе във вихъра си срещу Рома, наказвайки два пъти римските „вълци“ за престижната победа с 3:1 през декември. Логично той бе обявен за „Най-добрият чужденец“ в родното първенство за 2020 г.

Клубът благодари на Али Соу за вълнуващите моменти и емоции, като му пожела още много голове и успехи в новото предизвикателство“, допълниха от Борисовата градина.

“Видях всички хубави съобщения. За мен беше чест да играя, да се боря за семейството на ЦСКА (президент, директори, треньори, играчи и най-важното – феновете. Те винаги са зад отбора в добро и лошо. Уважавам и поздравявам всички с любов. Сега приемам ново предизвикателство за отбора си и няма да забравя ЦСКА”, написа Али Соу в инстаграм.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments