> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Олимпиадата в Токио няма да бъде отлагана


0
0
419

За момента Олимпиадата в Токио през лятото няма да бъде отлагана. Всичко в японската столица върви по план, въпреки че в страната на изгряващото слънце обявиха извънредно положение по-малко от 200 дни преди откриващата церемония. Министър-председателят Йошихиде Суга обяви едномесечно извънредно положение, покриващо Токио, което влезе в сила преди няколко часа.

“Това извънредно положение предлага възможност за поставяне под контрол на ситуацията с коронавируса и за това Токио 2020 да планира една безопасна Олимпиада това лято. Ще продължим с необходимите подготовки в съответствие с местното правителство и здравните власти“, се казва в изявление на организаторите. Те обмислят ваксинация на всички спортисти, за а има повече сигурност. Все пак това е едно от най-вълнуващите събития за 2021 г. и е редно да бъде проведено.

Членът на Международния олимпийски комитет (МОК) Дик Паунд каза, че не може да бъде „сигурен“, че Игрите ще се проведат. Извънредното положение в Япония е по-малко стриктно от суровите локдауни в други страни или дори първото извънредно положение заради вируса миналата пролет. То е насочено главно към ресторанти и барове.

Извънредното положение обаче може допълнително да накара жителите на Япония да са против провеждането на Игрите, след като обществена анкета разкри, че повечето от тях предпочитат Олимпиадата да бъде отложена или напълно отменена. Токио регистрира 2392 нови случая в петък, с малко под предишния рекорд от 2447 ден по-рано. Въпреки това, пандемията в Япония остава сравнително малко, като жертвите на вируса са общо 3850.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx