> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Общото събрание на ЦСКА пропадна


45 0

Общото събрание на акционерите на ЦСКА, което трябваше да започне тази сутрин в 9.00 часа на стадион „Българска армия“, така и не се състоя. Причината за това е, че само двамата главни акционери Гриша Ганчев и Юлиан Инджов са имали свои пълномощници.

Останалите не са присъствали или не са пратили свои представители. Затова Ганчев и Инджов са провели заседанието в офисите в „Литекс Тауър“. Двамата притежават общо 76,2% от ЦСКА. 20% от акциите са собственост на Христо Стоичков, а останалите дялове са разделени между 37 дребни акционери.

“Никой от останалите акционери не се появи. Г-н Ганчев и г-н Инджов имаха изрично упълномощени представители. Те бяха информирани. Но никой не се появи и за това те взеха решение да проведат събранието в офисите на г-н Ганчев. В 9.30 да речем. Аз бях тук за събранието, тъй като съм упълномощен представител на г-н Ганчев”, разкри адвокатът на ловешкия бизнесмен Станислав Трендафилов. На събранието между Ганчев и Инджов е било взето решение да бъде махнато прословутото тире в името на клуба.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading