> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА махна прословутото тире, Ганчев напуска клуба


0
0
425

ЦСКА официално ще премахне тирето от името си. Това съобщи адвокатът на “червените” – Станислав Трендафилов, който заяви, че на днешното Общо събрание акционерите са решили промяна в името на клуба.

“В точка “Разни” акционерите са взели решението да се промени името на клуба, като се махне прословутото тире и да се върне старото име”, заяви Трендафилов.

От понеделник започва юридическата процедура по смяна на името. Изготвяме документацията, внасяме в търговския регистър и вписваме новото име”, добави още той.

“Живот и здраве, другата или най-късно по-другата седмица би трябвало ЦСКА да е с автентичното си име. Дано вписването излезе и да нямаме проблеми, като за мача с Лудогорец да имаме оригиналния автентичен ЦСКА”, завърши адвокатът на “червените”.
До тази законова възможност се стигна, след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите и всички активи и пасиви срещу 8 млн. лв.

На Общото събрание днес ще се разисква и оттеглянето на Гриша Ганчев от клуба. Той обаче си остава непреклонен и ще напуска. Това разкри именно Трендафилов.

По тази тема промяна няма, не е взето друго решение. Джирата, заедно с акциите и книгата са в касата на клуба в момента. Не е обсъждан въпрос съгласно Устава с 3/4 капитал, както те притежават, да се прехвърлят на трето лице. Тоест няма конкретно лице, на което да са решили да го прехвърлят. Но промяна в тяхната позиция няма”, заяви Трендафилов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments