> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мястото на Зидан в Реал изстива


53 0

Зинедин Зидан призна, че не знае дали ще успее да задържи треньорския пост в Реал Мадрид. Великият французин е под напрежение, след като “Белият балет” е на 7 точки от лидера Атлетико М, който обаче е с два мача по-малко. В допълнение Реал отпадна за Купата на Краля, а в Шампионската лига играе на 1/8-финалите с хита в Италия Аталанта.
Договорът на Зизу изтича през 2022 г., като бъдещето на френския специалист е поставено под въпрос поради разочароващото представяне на Кралския клуб.

Всички сме в една и съща лодка, имам подкрепата на всички. Във футбола знаем какво трябва да правим винаги – трябва отново да започнем да играем добре, както правихме неотдавна. Ще работим, за да си върнем самочувствието, това искаме да направим. Защо бих искал да напусна това, което обичам да правя? Преминаваш през трудни периоди, разбира се, но това е нормално в живота. В Реал всички знаят, че става въпрос за велик клуб и че винаги ще има промени“, сподели той на пресконференцията си преди мача с Хетафе във вторник.

Зидан, който каза гневно на журналисти да покажат на отбора повече „уважение“ миналата седмица, не пожела да коментира перспективата да изкара договора си до 2022 година. „Ще видим“, каза той с усмивка. „Това, което ме интересувече се случи. Всички, които са тук в момента, заслужават да работят. Всеки друг може да казва каквото си иска“.

Той коментира и операцията на коляното на Серхио Рамос, която ще извади капитана на Кралския клуб за 6-8 седмици. „Операцията премина много успешно. Той трябва да се възстанови сега, но е в добро състояние на духа“, завърши Зидан.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading