> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев обвини Сватбата за загубата от ЦСКА 1948


0
0
500

Треньорът на Царско село Любослав Пенев не беше доволен от съдийството след поражението с 1:2 от ЦСКА 1948. Специалистът похвали футболистите си за тяхното поведение, но смята, че главният рефер Ивайло Стоянов-Сватбата е бил главно действащо лице.

Отборът ни игра добре и на ниво. Имаше някои пропуски през първото полувреме. През второто бяхме по-уверени и изравнихме. Това мога да кажа за нашия отбор. Имаше много ситуации, които според мен не бяха добре отсъдени и правилно отсъдени. Тримата, които свирят, трябва да минат незабелязвани в мача. Да не ги забелязваме. Те си правят каквото си поискат. И това оказа влияние на крайния резултат. Няма да влизам в индивидуални оценки, аз съм доволен от отбора. Поведението ни беше добро. Ще направим необходимите изводи.

Лошото е, че в продължение на 10-15 години фактори влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще намерим пътя към оздравяването. Бачкане и така. Това е рецептата. Тайна е дали търсим нови играчи. Няма да кажа”, обяви Ел Голеадор.

В първия мач винаги има едно неизвестно, очаквахме да бъдем по-доминиращият отбор, на моменти се получи, в други не успяхме. Трябва във втория мач да направим корекции. Искам да благодаря и на всички хора, които ни помогнаха за почистването на стадиона.

И Пиргов, и Венци Василев бяха контузени и нямаха пълноценен тренировъчен процес, но от другата седмица са налице. Направихме много хубава подготовка, не показахме това, което искахме да покажем, първият мач винаги е много различен. Надявам се и климатичните условия да се подобрят. Ще работим върху нещата, които ни куцат. Искаме да притежаваме повече топката”, обяви треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments