> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев обвини Сватбата за загубата от ЦСКА 1948


49 0

Треньорът на Царско село Любослав Пенев не беше доволен от съдийството след поражението с 1:2 от ЦСКА 1948. Специалистът похвали футболистите си за тяхното поведение, но смята, че главният рефер Ивайло Стоянов-Сватбата е бил главно действащо лице.

Отборът ни игра добре и на ниво. Имаше някои пропуски през първото полувреме. През второто бяхме по-уверени и изравнихме. Това мога да кажа за нашия отбор. Имаше много ситуации, които според мен не бяха добре отсъдени и правилно отсъдени. Тримата, които свирят, трябва да минат незабелязвани в мача. Да не ги забелязваме. Те си правят каквото си поискат. И това оказа влияние на крайния резултат. Няма да влизам в индивидуални оценки, аз съм доволен от отбора. Поведението ни беше добро. Ще направим необходимите изводи.

Лошото е, че в продължение на 10-15 години фактори влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще намерим пътя към оздравяването. Бачкане и така. Това е рецептата. Тайна е дали търсим нови играчи. Няма да кажа”, обяви Ел Голеадор.

В първия мач винаги има едно неизвестно, очаквахме да бъдем по-доминиращият отбор, на моменти се получи, в други не успяхме. Трябва във втория мач да направим корекции. Искам да благодаря и на всички хора, които ни помогнаха за почистването на стадиона.

И Пиргов, и Венци Василев бяха контузени и нямаха пълноценен тренировъчен процес, но от другата седмица са налице. Направихме много хубава подготовка, не показахме това, което искахме да покажем, първият мач винаги е много различен. Надявам се и климатичните условия да се подобрят. Ще работим върху нещата, които ни куцат. Искаме да притежаваме повече топката”, обяви треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading