> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Краси Балъков спечели дуела с Любо Пенев


0
0
443

Красимир Балъков спечели дуела с бившия си съотборник в националния отбор на България – Любо Пенев. Мениджърът на ЦСКА 1948 изведе тима до успех с 2:1 над Царско село в мач от първия пролетен кръг. На Националния стадион новакът в елита спечели най-новото столични дерби след автогол на Панайотис Лука (23) и победно попадение на Георги Русев (74), който се разписа от дузпа. За “царете” вкара Димитър Костадинов (68), но това в крайна сметка за оказа недостатъчно.

Срещата се изигра при перфектни условия за февруари, след като отоплението на тревата на Националния стадион беше пуснато още в четвъртък, а цял ден днес домакините чистиха снега, като бяха подготвили перфектно терена. От ЦСКА 1948 показаха, че при добро желание, може да се играе футбол, а не както направи Славия в мача с ЦСКА (0:1), където снегът беше навсякъде.

Пред празните трибуни Лука си отбеляза автогол, след като топката се отклони от крака му и изненада Джони Пласид. Царско село пропусна отличен шанс да възстанови равенството, след като в 29-ата минута Лука подаде отличен пас на Кордейро, но той не съумя да нанесе точен удар и топката беше лесна плячка за Даниел Наумов.

В 53-ата минута Дилан Мартенс стреля от далечно разстояние, но топката мина встрани от вратата на Наумов. Четири минути по-късно Даскалов центрира от пряк свободен удар, но ударът на Ивайло Марков попадна в ръцете на вратаря на ЦСКА 1948. В 68-ата минута Костадинов получи отличен пас в наказателното поле, беше оставен непокрит и изравни резултата, като не остави шансове на Наумов. ЦСКА 1948 поведе с 2:1 след точно изпълнена дузпа от Русев, който прониза Пласид в 74-ата минута. Нарушението беше на Лъчезар Балтанов срещу Марио Топузов, а съдията Ивайло Стоянов-Сватбата не се колеба и отсъди нарушението. Царско село можеше да измъкне точка, но Манев нацели гредата в 84-ата минута, а след това бранител на домакините изби напред.
След този успех “червените” са на 6-ото място с 27 точки, а Царско село е на 8-ото място със 17 т.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments