> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец взима Серджио Падт още сега


0
0
372

Вратарят Серджио Падт може вече да е изиграл последния си мач за Грьонинген и да финализира своето преминава в Лудогорец в оставащите часове до края на трансферния прозорец в България. „Все още има шанс трансферът му в Лудогорец да стане още сега“, коментира Падт пред гиганта ESPN.

“Трансферният пазар в България е отворен малко по-дълго. Сега всички зависи от Грьонинген какво ще се случи по-нататък. Ръководството трябва да реши дали офертата на Лудогорец е достатъчно добра, за да ме пусне сега. Нямам влияние върху това и не знам нищо повече. Не знам каква е сумата, която Грьонинген иска. Нямам идея каква трансферна сума искат за мен”, добави вратарят.

30-годишният вратар има предварителен договор с Лудогорец, който влиза в сила от лятото, но ако двата клуба постигнат сделка, той може да премине в българския шампион още сега.

“Моята позиция е много проста. Разбира се, надявам се Падт да завърши сезона с нас, но ако е необходимо за финансовото състояние на клуба, тогава аз ще приема това решение като треньор“, каза наставникът на Грьонинген Дани Буйс.

“Снощи ни се обадиха от Лудогорец. В този момент казах, че не искаме да преговаряме. Интересува ни само, ако има официална оферта. След това трябва да го обсъдим вътрешно. Може би Серджио ще играе за нас и през уикенда и след това ще видим какво ще се случи. Цялата информация трябва да е поставена на масата. Трябва да помислим от всички гледни точки – финансови и спортни”, допълни техническият директор на Грьонинген Марк-Ян Фледерус.

Орлите” искат да вземат “лалето” още сега, за да успее стражът да се адаптира до лятото, след което той да се бори за титулярно място в Делиормана. Там разполагат още с Пламен Илиев, Владо Стоянов и Ренан дош Сантош. Бразилецът и един от българите ще си тръгнат от шампионите.

Снимка: tellerreport.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments