> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец взе вратар


0
0
434

Лудогорец е подписал договор с нов вратар. “Орлите” ще се подсилят със Серджио Падт. 30-годишният нидерландец е собственост на Грьонинген и ще доиграе сезона в този тим. През лятото ще премине в редиците на разградчани. Стражът вече има предварителен контракт с шампионите. Новината бе потвърдена от официалния сайт на нидерландския клуб.

“Серджио Падт напусна след края на сезона. Вратарят се възползва от правото да си тръгне като свободен агент през лятото и да премине в Лудогорец”, пишат от клуба.
Самият страж казва, че е бил близо до това да преподпише договора си с настоящия си тим, но тогава е дошла офертата на “орлите”. Вероятно той ще получава доста повече пари в Разград, отколкото в Нидерландия, където първенството е доста по-силно. Такива трансфери се случват именно заради финансовите условия.

“Изглеждаше, че щях да преподпиша. Възможността за чуждестранно приключение обаче не ме оставяше на мира. Когато дойде офертата от Лудогорец, реших да я приема”, казва Падт. Договорът на вратаря с разградчани по всяка вероятност ще е до лятото на 2024 година. В новия си тим той ще се бори за титулярно място с Пламен Илиев и Владислав Стоянов. Очаква се бразилецът Ренан дош Сантош да бъде освободен през лятото. Той можеше вече да е напуснал “орлите”, но по време на първия локдаун миналата пролет Илиев скъса ахилес и се възстановява шест месеца, като през това време Ренан и Стоянов се редуваха под рамката на шампионите.

В същото време стана ясно, че новият старши треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас ще доведе със себе си сънародника си Мариус Скиндерис, който ще му бъде помощник. Това потвърди самият специалист пред sportas.lt. Двамата сънародници са приятели от години, като работиха в Екранас през 2014-а. От три години Скиндерис е треньор на скромния литовски Невежис, но явно предложението на Дамбраускас е било по-изкушаващо и той ще пристигне в Разград. Двамата ще бъдат представени в петък

Снимка: tellerreport.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx