> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Камбуров: Не се чувствах добре в ЦСКА 1948


Камбуров: Не се чувствах добре в ЦСКА 1948

0
0
317

Мартин Камбуров призна, че не се е чувствал добре в ЦСКА 1948 и затова е пожелал да напусне. Ветеранът набързо подписа с Берое и моментално с два гола донесе успеха над Ботев във Враца с 2:1.

Първото полувреме играхме със стоножки, беше ни много трудно. Враца играха по-добре от нас, имаха по-чисти ситуации. Ние сме по-качествени като единици, но резултатът можеше да е 2:1 или 3:1 за тях. Пропуснах едно чисто положение. Такива мачове трябва да взимаме. Гоним топ 3. Взехме трите точки с повече борба и битка”, каза Камбуров

“Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера Берое. Никой не знаеше, че исках да напусна ЦСКА 1948. Берое нищо не е плащал за мен. Аз сам се откупих и дойдох. Те ме поискаха. Надявам се да помогна на Берое да изпълни целта. Няма кой знае каква тайна. Така го усещах. Не се чувствах добре. Не изпитвах удоволствие от футбола. По-добре да играе някой млад. Имат си тяхна концепция. Няма проблем. Стиснахме си ръцете с президента и така. Пожелавам им успех”, допълни Камбуров.

Още по-щастлив от завръщането му под аязмото беше треньорът Димитър Димитров.
“Мартин е доказано име. След като разбрах, че иска да се върне, нямаше причина да не искам да дойде. Искам както ние да му помогнем, така и той да ни помогне.
Много трудно може да се говори за футбол днес. Теренът беше в ужасно състояние – заледен. Разбира се, това не е оправдание. Спечелихме само с късмет. Не успяхме да се адаптираме, докато противникът го направи добре. Единственото хубаво нещо беше, че спечелихме мача. В понеделник звъняхме и помолихме федерацията да преместим мача с два дни, защото знаехме какво ще е времето. Нещата бяха много трудни за футбол. Не искам да обвинявам футболистите, че не успяха да се адаптират”, каза Херо.

А треньорът на врачани Антони Здравков призна, че не може да повярва, че са загубили, защото са били по-добрият отбор, но все пак футболът се брои на голове.
“Заслужавахме да победим, вярно е. Направихме всичко, което трябваше – пресирахме, търсихме флангови атаки, създавахме положения, но пропуските днес ни спряха. Трябва да си вкарваме положенията, до десетата минута трябваше да водим с 3:0″, каза Сухия.

Снимка: beroe.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments