> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Извадиха нови скандални записи около смъртта на Марадона


0
0
247

Нови скандални записи от последните минути в живота на Диего Марадона излязоха в родната му Аржентина. От тях става ясно, че лекарите на футболната легенда прехвърлят вината за смъртта върху неговото семейство.

Агенция “Инфобае” извади на бял свят запис от разговори между личния лекар на Марадона Леополдо Луке и психиатъра му Аугустина Косачов, проведени в черния ден за световния футбол. Косачов е била в дома на Марадона и звъни разтревожена на Луке с новината, че той вероятно е мъртъв.
“Влязохме в стаята и той беше студен. Опитахме се да му направим сърдечен масаж, докато дойде линейката и той сякаш за кратко си върна телесната температура. След това пристигна линейката и сега продължават те, но не ни казват нищо”, заявява Косачов.

Луке обяснява, че пътува към мястото, като междувременно звъни на свой колега, за да му каже, че футболната легенда е мъртъв, макар това все още не е било официално потвърдено от спешната помощ. В разговора той нарича Марадона “дебелия”. След това той се опитва да успокои Аугустина Косачов, че отговорността за случилото се е на семейството.

Направихме, каквото можахме. Те бяха наясно с рисковете. Това са много, много трудни пациенти”, казва Луке. Семейството на Марадона веднага реагира на публикуваните записи. Една от дъщерите му – Далма, заяви, че е отвратена и се надява на справедливост, защото Марадона може и да е убит.
Прокуратурата е обявила, че записите нямат доказателствена стойност в съда, но показват двуличното поведение на Луке с твърдението, че обича Марадона и гледа на него като на свой баща.
Записите все пак може да влязат в полза на разследването около смъртта на световния шампион за 1986 г., който почина на 60-годишна възраст на 25 ноември 2020 г.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments